Een berichtje over Happy Moments… Om specifiek te zijn mijn happy moments.
We kennen het gevoel allemaal denk ik wel. De drukke periodes. En dan heb ik het niet over kerst of de verjaardagen maar echt over die ene week die zo vol zit gepland dat je ergens in het midden van de week het liefst de hele dag in je joggingsbroek op de bank wil hangen.

Zelf werk ik in de zorg/welzijn dus heb ik onregelmatige diensten, de ene week heb ik zeeën van tijd en de andere week loop ik bijna over.
En juist in die week heb ik de momentjes voor mezelf nodig.

Mijn ideale dag, mijn happy moments voor jullie op een rijtje 🙂

 

 Stipt op nummer 1: Mijn hondjes. Een heerlijke wandeling maken met ze of gewoon lekker op de bank liggen en knuffelen. Happy moment gegarandeerd!

 

 Nummer 2 zijn mijn beautymomentjes. En dan het liefst zo lelijk mogelijk op de bank, in je lelijkste outfit (als de bel gaat hoop ik niet dat een televisieprogramma net heeft besloten bij mij aan te bellen) en met een hoop producten verspreid op tafel.
Maskertjes (doe er maar gewoon 2 op een avond, kan dat kwaad?), nagels doen (als ik écht gemotiveerd ben dan worden ze perfect, meestal smeer ik het ernaast), voeten (wintervoeten omturnen in zomervoeten, geen leuke klus maar wel super satisfying) en experimenteren met mijn haar (oh ja, als ik dit product gebruik in combinatie met mijn stijltang komt er rook vanaf).

 

 Nummer 3: Thee en koffie. ’s Morgens thee? No way! Koffie, mijn Dolce Gusto (love!) maakt heerlijke café au laits. Neem erbij een iPad en ik ben gelukkig.
Thee doe ik dan ’s avonds, munt thee blijft (hoe cliché) mijn fave maar fruitsmaakjes doen ook niet onder.

 

 Nummer 4: Mijn gezonde fases. Eens in de zoveel tijd besluit ik extreem gezond te gaan leven. Voor.De.Rest.Van.Mijn.Leven.Echt.Wel! Meestal duurt dit een week. De Lidl wordt leeg gekocht aan fruit en ik koop uberhippe shake bekers. Wat zaadjes en wat poeders erin en ik voel me helemaal healthy. Na een weekje heb ik gewoon weer zin in een gehaktbal en koffie met 3 suikerklonten, dat is daarna weer een klein geluksmomentje.

 

 Nummer 5: Shoppen….. Hij mag niet ontbreken. Vooral het online shoppen. Het wachten op de bezorger is even geen geluksmomentje maar het ontvangen van een pakket en het openmaken is een gevoel die ik eigenlijk na mijn dood wel wil vasthouden. Daarna zet ik het bestelde product op mijn tafeltje om ernaar te kijken en vervolgens staat dat daar een week omdat ik het eigenlijk toch niet nodig had.

 

  Nummer 6 het arriveren van mijn vriendjelief op vrijdag. Mijn kakedoedel is doordeweeks altijd aan het werk en komt vrijdag weer terug. Ik krijg iedere week een heerlijke massage, kopjes thee en dikke knuffels. Eigenlijk is dat wel het allerfijnste gevoel dat er bestaat 🙂


En als laatste, de zomer!! Natuurlijk, de zon, het strand en de zee (daar woon ik vlakbij dus vindt mij daar!). Oh ja en alle mooie accessoires, kleding, slippers, make-up, bronze skin en terrasjes. De hele dag in de zon op mijn terras zitten zonder mij te vervelen. Yes, i love it. Oh ja, alle mensen zijn ook mooier in de zomer.

 Mijn happy moments zijn misschien helemaal geen happy moments voor jullie. Maar ik ben wel benieuwd. Misschien kan ik er een happy moment bij voegen. Wat is jouw happy moment? Inspiration please!

 Images by Pinterest

Mayke