Het is even rustig geweest op mijn blog. De reden hiervoor is dat ik ontzettend druk ben geweest met het voorbereiden van mijn webshop MayMusthaves. 

May Musthaves

Zoals de naam al zegt: May Musthaves is dit een koppeling met MayBeautyBlog. Weliswaar lijkt het dan alsof ik beauty artikelen verkoop. Dit is niet helemaal zo.
Ik ga mij vooral richten op het verkopen van accessoires en kleding. Er worden wel enkele beauty producten verkocht. Namelijk de nagellak van Mollon Pro, waar ik eerder over heb geschreven, handverzorging van Mollon Pro en zoncosmetica van Peau d’or. Maar dat zijn wel fantastische producten waar ik zelf ook helemaal tevreden mee ben!

De kleding en accessoires die ik verkoop zal ik zelf ook absoluut dragen. Eerlijk gezegd heb ik van een aantal items ook eentje extra voor mezelf gekocht 🙂 Hartstikke prettig zo een webshop!
MayMusthaves MayMusthaves MayMusthaves MayMusthaves MayMusthavesMayMusthaves MayMusthaves MayMusthaves MayMusthaves MayMusthaves

Enkele voorbeeldjes van wat er op de website wordt verkocht.

Daarnaast verkoop ik lifestyle artikelen en geef ik persoonlijk stijladvies door middel van een live chatfunctie of via de mail.
Dus heb jij kledingdrama’s? Geen idee wat je aan moet trekken naar dat belangrijke dingetje (date, verjaardag, voetbalwedstrijd van je vriend, whatever)? Dan kan ik jou helpen! 🙂

Op 5 oktober vindt de grand opening plaats. Zorg dat jij er bent en je slag slaat voordat het op is 🙂

Tot slot is er ook een online magazine uitgebracht die al enige tijd is te lezen. MayMagazine is een magazine die jou op de hoogte brengt van het laatste fashion nieuws en geeft je inspiratie op fashion gebied!
Met 4 vaste bloggers: Evelien van By-Evelien, Marloes van Deloesious, Claudia van Beauty Behind Clouds en ikzelf van MayBeautyBlog die voor jou iedere week een aantal artikelen schrijven!

May Magazine

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe collecties, fashion nieuw en exclusieve ledenkortingcodes ontvangen? Zorg dan dat je je inschrijft op de nieuwsbrief van MayMusthaves.
DOEN!!!!!

Hopelijk tot snel daar 🙂

Mayke