Als je een hond hebt dan heb je weinig meer nodig. Tenminste dat is mijn mening. Andere dingen zijn dan een leuke bijkomstigheid maar een hond is toch wel het allerfijnste!
Waarom is het leuk om een hond te hebben? Ik ga je 10 redenen geven.

  1. Ze zijn ZO leuk en ZO fluffy. Cuteness alert! Vooral als ze nog puppy zijn (maar nog steeds als ze ouder worden). De hele dag door knuffelen met een levend knuffelbeestje. Wie wilt dat nou niet?

2. Je hoeft niet meer naar de sportschool. Met een hond loop je gegarandeerd veel en hardlopen met je hond? Lang niet zo saai als in je eentje.

3. Een avondje netflixen in je eentje saai? Welnee! Discussieer met je viervoeter over waarom Blair nu wéér niet met Chuck mee gaat. En hoe erg je King Jeoffrey haat. Hij snapt je!!!

4. Heb je een rotdag of ben je verdrietig? Er is altijd iemand thuis om je te troosten. Honden voelen dat aan. Liefde gegarandeerd!

5. Je kunt leuke dingen met je hond doen. Zoals kleding aantrekken en doen alsof je hond een mens is.

6. Of samen met je hond een hobby hebben.

7. Je hebt het nooit meer koud in bed zonder man. En jouw slaapmaatje heeft absoluut geen ochtendhumeur 🙂

8. Een luie dag? Ain’t nobody judging you!

9. YES! Er is altijd iemand blij als je thuis komt!

10. Maar het allerleukste is natuurlijk de onvoorwaardelijke liefde die je van je hond krijgt. Of je er nu op zijn lelijkst uitziet of stinkt of chagrijnig bent, een hond zal ALTIJD van jou houden, onvoorwaardelijk tot zijn dood ❤

Natuurlijk heb ik mijn eigen inspiratie voor dit artikel. Namelijk Chico, Zoë en Joep. Dit zijn ze: ❤

hond

Herkenbaar? 

Mayke