Metallic lippies zijn helemaal een hype en dat snap ik echt! Want het is (zeker in de decembermaand) echt prachtig om een metallic lippie te dragen.
Ik heb twee intense kleuren van Molly Cosmetics, een diervriendelijk merk, geprobeerd en laat jullie vandaag zien hoe ze staan. En als topje op de ijsberg heb ik tot 31 december een kortingscode voor Molly Cosmetics van maar liefst 30%. Lees verder voor meer details! 

MOLLY COSMETICS

Molly Cosmetics is een merk afkomstig uit China dat NIET op dieren test. Huh? Hoe kan dat nou? Zou je misschien denken. Dat dacht ik namelijk ook. Het is namelijk niet altijd verplicht om op dieren te testen in China. Als je hier meer over wilt weten dan kun je mijn artikel erover hier lezen.

Anyway, door naar Molly Cosmetics. Ik heb al eerder de matte liquid lipsticks van Molly geprobeerd en die bevielen me super. De kleurtjes vond ik prachtig en de lipstick bleef goed lang zitten. Het artikel hierover kun je hier vinden.
Deze keer review ik de Metallic Liquid Lipsticks. En guess what, ze zijn ook nog eens matte! Love it? Ik hoop het.

MATTE METALLIC LIQUID LIPSTICKS

Het is een mond vol, Matte Metallic Liquid Lipstick. Maar het zegt precies wat het is.
De lipsticks zijn te koop op de website van Coos-shop en nergens anders in Nederland. De kleuren die ik heb zijn Spinel (de blauwe) en kost €16,95 en de kleur Cognac Diamond en die kost €17,95.

Shop deze hele maand de lipsticks met 30% korting

Ben je nu na dit artikel ook zo enthousiast? Dan kan je ze aanschaffen met 30% korting, yay! You’re welcome. De code is geldig tot en met 31 december 2016 en is onbeperkt geldig op de producten van Molly Cosmetics.
De code is MAYKECOOS30 (ook leuk om als sint- of kerstcadeau voor iemand te kopen trouwens!).

Anyway. Je bent natuurlijk nu benieuwd naar de kleuren.

COGNAC DIAMOND

SPINEL

REVIEW

Door naar de review zelf. De lipsticks zien er overigens hetzelfde uit als de vorige Molly lipsticks alleen met wat aanpassingen. Volgens mij zijn de verpakkingen vernieuwd.
Ze zien er redelijk luxe uit en hebben een prettig sponsje waarmee je de lipstick aanbrengt.

Laat ik die oudjes niet een hartaanval bezorgen

De lipstick is echt een DRAMA om eraf te krijgen haha. Ik heb de blauwe kleur geprobeerd en moest erna even naar de supermarkt, dus ik dacht ‘Nou, ik woon in een dorp. Laat ik die oudjes even niet een hartaanval bezorgen’. Maar ik moest echt boenen.
De keer erna heb ik het gedragen en bleef het zeker 5 uur zitten. Zelfs na het eten en drinken zat het nog perfect. Dus long lasting is het absoluut! Ook droogt het mijn lippen niet zodanig uit dat het vervelend aanvoelt.
Als je geen matte lipsticks draagt moet je er waarschijnlijk wel even aan wennen. Tip: Doe eerst een beetje lipbalm op, dep dit vervolgens zachtjes af en breng dan de matte lipstick aan.

De kleuren vind ik prachtig. Ik verwachtte dat ik Cognac Diamond helemaal het einde zou vinden, vind ik ook wel maar toch vind ik Spinel mooier. Dat had ik niet verwacht.
En ook al draag ik het dan niet naar de supermarkt, ik draag het wél naar events, feestjes of gewoon als ik zin heb om lekkere heftige lippen te hebben.
Het moet in ieder geval je ding zijn. Cognac Diamond is iets donkerder dan op het voorbeeld plaatje te zien is maar alsnog een prachtige kleur en wat draagbaarder voor overdag.
Dit zijn trouwens niet de enige Metallic Matte lipsticks. Je kunt een kijkje nemen op deze pagina voor alle lip kleurtjes. En ga je shoppen? Vergeet de kortingscode niet die bovenaan dit artikel staat!

Draag jij wel eens heftige kleuren lipstick on a casual day?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

Mayke