De sili sponge van Molly Cosmetics is zó een hype dat mensen zelfs met siliconen borstvullingen hun make-up gaan aanbrengen. Oke…. Beetje raar en ook niet echt hetzelfde effect.
Ik heb de originele sili sponge geprobeerd en heb er een Video van gemaakt! Ook mag ik je t/m 31 december 30% korting geven op de spons! Yay! Bekijk snel het artikel en de video.

SILI SPONGE

De sili sponge is exclusief en alleen van Molly Cosmetics. Ja natuurlijk zijn er nu bedrijven die het ook maken, maar Molly begon met de hele hype.
And guess what? Er is maar 1 verkooppunt van de Molly Cosmetics producten in Nederland, en dat is Coos-shop.com
Natuurlijk worden de sponzen daar ook verkocht. En het leuke is dat ik mijn lezers maar liefst 30% korting mag geven op ALLE producten van Molly Cosmetics.
De spons natuurlijk, maar ook de matte lippies en de metallic lippies van het merk mogen met 30% weg met mijn code.
Gebruik bij het afrekenen code MAYKECOOS30 en shop lekker goedkoop!
De spons kost dus normaal gesproken €11,95 en met 30% korting heb je hem voor nog geen 10 euro. Hoppa!

VIDEO SILI SPONGE

MIJN MENING

Oké, het is even wennen om een siliconen spons te gebruiken. Ik gebruikte namelijk echt veel teveel foundation…
Wat dus erg fijn is aan deze sili sponge is dat je maar weinig product nodig hebt, want de spons neemt echt geen enkel product op. Het komt allemaal op je gezicht terecht.

Wat ik ook erg fijn vind is dat de spons binnen 10 seconden weer schoon is. Even onder de kraan afspoelen of desnoods met een make-up remover doekje schoonmaken en hij is weer brandschoon.
Super hygienisch dus! Doei bacteriën!

Ik moet zeggen dat ik het resultaat mooi vind maar dat ik toch even met mijn bufferkwast het product mijn huid in druk. Omdat de spons zo glad is blijft het er als het ware op liggen.
Toch blijf ik de spons wel gebruiken, juist omdat je maar zo weinig product nodig hebt scheelt het ZOVEEL kosten aan foundation op den duur!

Yes girls, ik raad het jullie echt aan. Maar gooi de kwasten nog niet weg, want hiermee kun je aan het eind de look nog perfectioneren!

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

Mayke