Koreaanse skincare is helemaal in opmars in Nederland en dat is ook niet zo raar. Want de producten uit dit land zijn niet alleen mega cute maar ook vaak heel erg lekker.
Het merk Tony Moly is een Zuid-Koreaanse skincare merk en heeft een heleboel in haar assortiment. Zo ook dit detox masker. Lees je mee?

TONY MOLY

Het merk Tony Moly is dus van oorsprong een Zuid-Koreaans skincare merk maar heeft haar naam al overal gevestigd. Zo kun je dit merk namelijk zelfs vinden in Sephora (goals).
Fun fact: Tony Moly betekent ‘Putting Style into Package’.
In Nederland hebben we dus (helaas, jammer genoeg nog) geen Sephora maar kun je voor dit merk terecht op één van mijn favoriete diervriendelijke en Aziatische skincare/make-up webshops Coos-Shop.

TOMATOX

Ten eerste moet ik even zeggen dat ik de verpakking echt supercool vind. Dat is dus echt Koreaans. Die maken de verpakkingen heel erg leuk. Ja, als je allerlei dingen op je toilettafel hebt staan is het misschien een rommeltje, maar vrolijk word je er wél van.
Anyways, de Tomatox Magic White Massage Pack van Tony Moly (€15,95) is een masker die zorgt voor een schone en stralendere huid.  Het hoofdingrediënt is (niet geheel verassend) tomaat.
Deze zorgt voor natuurlijke huid ‘brightening’ en het verminderen van onzuiverheden en pukkeltjes.
Het masker geeft de huid als het ware een detox door het vuil en de onzuiverheden uit de huid te verwijderen zodat deze geen ‘break outs’ meer veroorzaken.
De botanische fruit extracten die in het masker zijn verwerkt zorgen ook voor een verjonging van de huid en geeft je huid haar beste conditie weer terug.

Natuurlijk heb ik het masker ook uitgeprobeerd om te kijken hoe het voor mij werkt.
Ten eerste had ik al gezegd dat ik de verpakking echt megaleuk vind. Ze zijn er trouwens ook in de vorm van een ei (ook leuk, maar een ander masker).
Het masker zelf is wit van kleur en is een dikke crème die je aanbrengt op het gezicht. Ook op het gezicht blijft het een hele witte dikke crème. De geur van het masker is ook lekker. Ik verwachtte de geur van tomaten maar die rook ik (gelukkig) niet haha.
Het ruikt lekker fris in ieder geval en naar schone huidverzorgingsproducten.
Ik heb het masker een minuut of 15 laten zitten en vervolgens afgewassen. Dit gaat ook redelijk makkelijk met warm water, ik hoefde niet te boenen.
Mijn huid voelde erna zacht aan en heeft geen vervelende reacties bij mijn huid opgeroepen. Het masker kun je 1x in de week gebruiken voor het beste resultaat.

VERKRIJGBAARHEID

De maskers en andere producten van Tony Moly kun je kopen bij de webshop van Coos-shop. Zij hebben een heel groot assortiment van Zuid-Koreaanse merken en zijn dierproefvrij. Fijn dus om even een kijkje te nemen!

Heb jij al eens Koreaanse merken geprobeerd?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

Mayke