Ik kan maandenlang elke dag mijn gekozen favoriete eten eten zonder er genoeg van te krijgen!
Momenteel is het pompoen in de avond, geroosterd of als soep. Ik heb al fases gehad met dagelijkse Gorgonzola-pasta, heb jarenlang alleen Punica Exotic gedronken en eet de laatste 2 jaar elk weekend mijn geliefde pannenkoeken. Ik ben over het algemeen een zeer loyale ziel. In het begin ben ik moeilijk te kraken, maar als ik van iets hou, blijf ik erbij!

Toen ik klein was, hadden we twee honden.
De eerste heette Denni, wat ook mijn allereerste woord was. Helaas werd Denni veel te vroeg overreden door een buurman. Toen kwam Schnuffi. Schnuffi had een ernstig huidprobleem, waardoor er alleen op zijn hoofd, benen en staart haar groeide. Na Schnuffi hadden we alleen maar katten en soms een paar konijnen en hamsters. Ik voel me het meest op mijn gemak bij katten! #crazycatlady

Ik ben een auteur van audioboeken.
Niet alleen dat, als kind moest ik elke avond naar een Pumuckl- of Bibi Blocksberg-cassette luisteren voordat ik in slaap viel. Toen ik ergens een voicerecorder vond, nam ik mijn eigen hoorspelen op! Het ging zelfs zo ver dat ik in mijn vroege tienerjaren professioneel hoorspelen produceerde met scripts, geluidseffecten en Windows Movie Maker.

Als ik de lotto win…
… eerst krijgen mijn ouders een flink stuk geld. Daarna beleg ik het meeste verstandig en duurzaam, zeg mijn baan op, pak mijn rugzak en reis de wereld rond. Mijn indrukken leg ik vast op de blog en YouTube. De financiële zekerheid zou geweldig zijn, maar anders zou ik mijn manier van leven niet willen veranderen.

2 harten in één kist.
Ik kan heel logisch, minimalistisch en georganiseerd zijn, maar ook creatief en “slordig”. Deze twee totaal verschillende karaktereigenschappen komen elke dag tot me door en ik irriteer me er zelf ook altijd aan. Het heeft lang geduurd voordat ik dit over mezelf begreep en accepteerde!