Kies voor een gethematiseerd kerst pakket

De keuze uit kerstpakketten is enorm en dan kan het ook lastig zijn om het beste kerst pakket voor je medewerkers, collega’s, vrienden en familie uit te zoeken. Je kunt altijd kiezen voor een gethematiseerd pakket, want dan heb je leuke pakketten vol met lekkere, leuke en handige producten die de ontvangen kan eten, drinken of gebruiken. Wil je weten welke thema’s je kunt kiezen? Lees dan snel verder.

Kerst pakket met een kerstthema

Je kunt op safe spelen door te kiezen voor een pakket voor kerst met een kerstthema. Het kerstpakket met een kerstthema bestaat doorgaans uit lekkernijen, zoals kerstkoekjes, -kransen, banketstaven en andere heerlijke snacks die bij het kerstfeest passen. Soms bevatten deze pakketten ook producten waarmee je het huis kunt aankleden en versieren, zoals kandelaars, kaarsenhouders, tafellopers en -kleden en zelfs kerstverlichting.

Kerst pakket met winterthema

Het is ook een leuk idee om een kerst pakket met een winterthema weg te geven. In tegenstelling tot het pakket met een kerstthema, is het pakket geschikt voor het hele koude seizoen in plaats van dat het toegespitst is op een feestdag. Kerstpakketten met een winterthema bevatten vaak de benodigdheden die je nodig hebt om thee te zetten of om warme chocolademelk te maken, lekkernijen en snacks en producten waarmee je jezelf kunt opwarmen, zoals kaarsjes en fleecedekens.

Spellenpakket

Je kunt ook kiezen voor een familie & spellenpakket waar iedereen in het gezin iets aan heeft. Deze pakketten bestaan doorgaans uit leuke spelletjes voor het hele gezin en heerlijke snacks en drankjes die je tijdens het spelen kunt eten en drinken. Op die manier creëer je een beetje gezelligheid.

Kerst pakket met speciaal biertjes

Het pakket met speciaal biertjes is ook razend populair. Een bierpakket bestaat doorgaans uit lekkere biertjes uit landen, zoals Mexico, Duitsland, België en de Verenigde Staten of bevat speciaal biertjes die je normaliter niet snel koopt. Bij een aantal pakketten wordt het pakket ook samengesteld uit een speciaal biertje en bijhorende glazen die de ontvanger dan kan gebruiken.

Het luxe pakket voor kerst

Het luxe pakket voor kerst mag dan iets duurder zijn, maar het zal zeker in de smaak vallen bij de ontvanger. Deze pakketten zijn doorgaans goed gevuld met lekkere wijn of champagne, luxe snacks en lekkernijen en waardebonnen voor bijvoorbeeld een wellnessbehandeling of om uit eten te gaan.

Het duurzame pakket

Een duurzaam pakket valt ook altijd in de smaak, omdat iedereen wel op een of andere manier met duurzaam leven bezig is. Duurzame pakketten bevatten altijd milieuvriendelijke producten, toebehoren en accessoires die je kunt gebruiken om ook duurzaam te leven. Een voordeel van dit pakket is dat je als bedrijf een statement maakt en bijdraagt aan een beter milieu.

Kerst pakket met filmthema

Een kerst pakket met filmthema is ook een goed idee. Deze kerstpakketten zijn in de regel gevuld met snacks en drankjes die je tijdens de film kunt eten en drinken. Vaak zit er popcorn in het pakket, of chips en nootjes. Frisdrank, zoals cola of sinas zit er vaak ook in. Een pakket kan ook coupons bevatten voor het huren van een film of voor het bezoeken van de bioscoop. Naast pakketten heeft Kerstpakettenxl.nl ook kerstgeschenken.